Driedaagse cursus Waarderende gespreksvoering

Datum:
14, 23 mei, 6 juni 2024 en 24 september, 3,17 oktober
Tijd:
9.00-17.00 uur
Locatie:
Centrale locatie in het land
Kosten:
€ 1295,- (excl. BTW)
Aanmelden:
wiesje.joudieh@hetzuiderlicht.nl
Meer informatie:
https://aigilde.nl/trainingen/

Wil je als manager of leider beter communiceren met je medewerkers en zij met jou? Wil je bouwen aan een psychologisch veilig werkklimaat? Wil je dat de opvolging van gesprekken beter verloopt of dat jullie elkaar beter begrijpen? Of misschien wil je een nieuwe koers uitzetten en jouw mensen bewegen om zich daar uit eigen beweging bij aan te sluiten. Dan is deze 3-daagse cursus waarderende gespreksvoering voor jou interessant.


Wederzijds begrip, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke ingrediƫnten van goede samenwerking tussen mensen. Een productieve en plezierige werkrelatie kan eigenlijk niet zonder en hetzelfde geldt voor de gezagsrelatie tussen leiders, managers en medewerkers. Kenmerkend voor deze aspecten is dat ze nooit vanzelfsprekend zijn en samen worden waargemaakt, elke dag weer. Daarvoor dienen mensen wel over de vereiste kennis en vaardigheden te beschikken. Die reiken we de deelnemers in deze cursus aan.

Interesse? Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan Wiesje Joudieh, wiesje.joudieh@hetzuiderlicht.nl van het Zuiderlicht of je op te geven via de website Trainingen – AI Gilde

Wil je meer informatie over de cursus? Kijk dan op Trainingen – AI Gilde Daar is ook de flyer te downloaden. Wil je vooraf contact met de trainer, dan je een mail sturen aan: robbert.masselink@hetzuiderlicht.nl.