Below the Surface – Controllers van de Toekomst

Datum:
23 september 2021
Tijd:
9:30 - 21:30 uur
Locatie:
De Suiker, Groningen
Kosten:
€ 595,- (excl. BTW)
Aanmelden:
laura@hetzuiderlicht.nl
Meer informatie:
http://www.jointhestream.nl

De wereld wordt steeds complexer en verandert steeds sneller. Werkgevers hebben daardoor steeds meer behoefte aan controllers die hoofd en hart kunnen verbinden. Mensen die niet alleen een kei zijn in hun vak, maar vanuit hun vakkennis ook effectief kunnen adviseren over méér dan alleen cijfers. Sterker nog, de controller die deze beweging níet maakt, zal door automatisering en robotisering overbodig worden. We staan aan de vooravond van de transformatie van het controllersvak.

Dit maakt het controllersvak niet alleen veel breder en uitdagender. Het vraagt ook om nieuwe vaardigheden op het gebied van professionele effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Wie deze handschoen nú oppakt, is de rest al snel mijlenver vooruit. En het goede nieuws is: alle kennis die we nodig hebben, is er al! Daarom organiseren we op 23 september 2021 een evenement “Below the Surface: Controllers van de Toekomst” met topsprekers uit onder meer de biologie, neurologie, filosofie, economie en psychologie. Zij vertellen hun opvattingen over de controller vanuit hun eigen vakgebied. Want 1 ding staat vast: een multidisciplinaire blik is noodzakelijk om het verschil te gaan maken. En het is bovendien veel inspirerender dan onze eigen navelstaarderij.

Na een boost van intellectuele voeding gaan we zelf keihard aan het werk. Een paar uur lang “below the surface”, ondersteund met toppers uit het vakgebied en geïnspireerd door ervaringen waarvan je nog niet wist dat die nodig waren.